Jump to content
MrsSurvival Discussion Forums
Sign in to follow this  
snapshotmiki

Deceptive Site

Recommended Posts

I got the warning for a week using Firefox. I obeyed because I have never had that warning pop up before so I was concerned. I thought maybe the bad guys had gotten control of MrsS. I had DS check it out, and he said it was okay to come in so I'm back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still getting it with Mozilla - talked to Darlene about it months ago. I'm still getting warnings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still working on the transfer to the new server..... MrsS is a very large data base and it is taking time to transfer and verify all the files....

 

As soon as we get that done, then we will update the board. The service we use, is dealing with all of their clients receiving warnings. A fix is in the works, from what I understand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even after the upgrade, I still had to uninstall AVG free before I could get on here with Microsoft Edge. Still can't get on with Chrome at all. I'm hoping a different anti virus will allow me on with Windows Edge. I guess we will see. Thank you all so much for doing the upgrade!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got avast and still can't get on site except on phone. What is the url? I might be able to exclude the site if I have that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't had any problems getting in but I just tried to post a picture twice and it wouldn't let me. I think I remember that happening to me before though so I'll try again tomorrow and hold my mouth a different way. That usually works. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Praise the Lord and thank you, Annarchy! With the url, I managed to exclude MrsS from my antivirus program! I am here on the computer which is much easier than using my phone! Thank you again!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been getting the message below most of the day. Sometimes when I do get in, I get the same message when I tried to click on a forum.


Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crud. I see I will have my work cut out for me on Monday, when I get back home.

 

Thanks for letting me know, Jeepers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fun thing about the library: I can use my link and go directly to the list of new posts, but when I try to click on one...

 

"Web Page Blocked

Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is in error.

User: 10.22.200.75

URL: mrssurvival.com/forums/index.php?showtopic54242_view=getnewpost

Category: malware"

 

Bolding is mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just type in : mrssurvival.com/forums on my location bar. It is how I get in to this site at all anymore.

That old one, Annarchy, is always the one that refuses me access. I have problems with it on photon browser on tablet, and on firefox browser, only google chrome would let me in on my old laptop, if that information helps you sort this out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not getting the deceptive site warning but I've tried to post a picture for 3 days and it won't let me.

It's only Ethel :wub: but still...

No biggie, just reporting.


Edited to add this is the notice I get: Error The server returned an error during upload

Edited by Jeepers

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not getting the deceptive site warning but I've tried to post a picture for 3 days and it won't let me.

 

It's only Ethel :wub: but still...

 

No biggie, just reporting.

 

 

Edited to add this is the notice I get: Error The server returned an error during upload

 

That's the message I got after I tried to upload a picture of the message I got at the library.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having this problem now on my phone. If I use the laptop I can get in without a problem.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, gofish said:

I'm having this problem now on my phone. If I use the laptop I can get in without a problem.

 

 

I’ll check into it, there shouldn’t be any problems. :sigh:

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just checked with my iPhone, nada. I’ll do more research tomorrow. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.